Bliv klar til de solrige sommerdage med arganolie

By:

Et af de mest populære produkter til tørt hår og hud, er arganolie. Arganolie er en vegansk planteolie, som presses ud af kernerne på argantræer, som vokser vildt i den marokkanske ørken. Olien bruges af mange inden for den kosmetiske verden og er et genialt produkt til alt fra babyolie til skælproblemer i hovedbunden. Mange steder kan du købe blandingsprodukter med arganolie – men med disse produkter, kan du altid være helt sikker på funktionen. I dette blogindlæg bliver du derfor præsenteret for en 100% ren arganolie fra Cosmos Co.

 

Beskyt hud og hår mod solens ødelæggende stråler

Har du opholdt dig lidt for længe i solen, hvilket har resulteret i rød og skællende hud? Eller kan du mærke, at din hårstruktur har ændret sig og er blevet mere tør og slidt i løbet af sommermånederne? Tørhed og umedgørlighed er helt normale symptomer efter ophold i solens stråler, men med 100% ren arganolie fra Cosmos Co kan du beskytte både hår og hud mod solens stråler og tilmed lindre smerterne, hvis uheldet skulle være ude.

Derudover kan den rene arganolie fra Cosmos Co bruges til lindring af strækmærker, akne og kan tilmed bruges som en effektiv makeupfjerner.

 

Køb din arganolie fra Cosmos Co hos Hair4all

Er du på udkig efter et mirakelprodukt, som blandt andet kan bruges til at beskytte hud og hår mod solens stråler? Så er arganolie fra Cosmos Co det helt rette produkt for dig. Du kan købe produktet hos Hair4all, hvor du ligeledes finder et bredt sortiment af hår- og skønhedsprodukter til markedets laveste priser. Foruden det store udvalg af skønne produkter til markedets laveste priser får du altid hurtig levering, så du kan tage dine nye produkter i brug inden for få hverdage. Hvis du køber for mere end 500 kr., får du tilmed gratis levering på dine produkter.

Posted in: Arganoil