Dufte betyder rigtig meget

By:

Parfume er en balancegang, og som mand mener jeg, at det er noget, du skal kunne dufte, når du kommer helt tæt på et andet menneske. Det skal ikke overdrives, men det skal virke som et supplement til din person og til din personlighed. Mine parfumer er få, men udvalgte, og jeg er til det tunge og det maskuline. Det passer til min person, synes jeg, og nu jeg har anlagt et skæg, så skal det på samme måde have god og maskulin pleje. Jeg passer nemlig på mig selv, og jeg gør det med stolthed.

Forslag hjemmefra

Jeg er ikke den eneste, der går op i mit udseende herhjemme. Min kæreste har det på samme måde, og vi har et meget velassorteret skab på badeværelset. Samt et par hylder også.Min kæreste bruger også meget tid på forskellige skønhedsblogs, hvor hun finder inspiration til alt fra hr, make-up og negle, og hun sagde, at der også var blogs for mig, fx http://grooming-men.dk, som ville være noget for mig.

Her ville jeg kunne finde inspiration til hårpleje og skægpleje, der var mere i min boldgade, for selvom min kæreste har nogle lækre plejeprodukter til hår, så er det ikke lige mig. Ikke på grund af kvaliteten, for den er helt i top, men på grund af duften på dem. Så jeg kiggede ind på bloggen og fandt hurtigt ud af, at hjemmesiden hair4all havde en side, der er dedikeret til os mænd.

Den maskuline duft

Jeg faldt for Apothecary87 Beard Oil Milly’s Vanilla & MANgo. Navnet alene, men også udseendet på flasken. Det var lige det, der kunne stå fremme, mens jeg ikke var et øjeblik i tvivl om, at det ville gøre mit skæg godt. Det har en tendens til at blive stridt, så noget, det kan blødgøre det og pleje det, det var noget for mig.

Et skæg må gerne være stort, men et uplejet skæg, det ødelægger alt ved udseendet, og jeg drømte om, at mit kunne blive bare lidt længere, og ja så skal der ligges noget arbejde fra min side.

Det, der overraskede mig mest, var ikke, hvor godt dette produkt er. Det var hair4ll.dk. De leverede allerede dagen efter, gratis for mit vedkommende i øvrigt, så jeg kunne straks gå i gang med skægplejen. Her gik der heller ikke lang tid, før jeg kunne se resultater. Det var åbenlyst, at denne olie er lavet til den type hår, som skæg er, og så dufter jeg bare dejligt af mand imens.

Posted in: hair4all