Forlæng hårfarven og tilfør glans med Redken shampoo!

By:

Jeg har endelig fundet et produkt der passer perfekt til mit hår!

Jeg, som så mange andre skandinaver, har leverpostejsfarvet hår, som jeg får farvet blond hos frisøren. Sådan en omgang afblegning er bare virkelig skadeligt for håret, og farven har en tendes til at famle efter noget tid. Jeg har derfor ledt med lys og lygte efter et kvalitetsprodukt, der kunne bevare fugten i mit hår og samtidig pleje farven, så den ikke falmer. Det har jeg nu endelig fundet hos Redkend Shampoo!

Jeg fik Redken anbefalet af en veninde som kaldte det et mirakelmiddel. Tæt på er det i hvert fald!
Redken produkter til absolut alle hårtyper, hvadenten du har tendens til tørt hår, skæl, farvet hår, sensibel hovedbund eller tyndt hår. Da mit hår var farvet, valgte jeg serien til farvet hår. Den indeholder det de kalder et specialudviklet Interbond Conditioning System og Fade Resist Complex, som binder hårfarven fast på hvert hårstrå og bevarer hårfarvens intensitet. Samtidig styrker det håret og genopbygger hårets struktur. Det indeholder samtidig UV-filter, som er rigtig godt til at beskytte håret mod solens stråler, som også kan være med til at falme farven.
Efter bare et par uger er mit hår meget blødere og mere smidigt, og farven er ikke falmet. Jeg bruger både shampoo’en og balsammen, og balsammen lader jeg blot sidde i et par minutter og reder herefter igennem med en kam inden jeg skyller det ud, så er håret dejlig nemt at rede igennem. Samtidig er serien uden parabener, hvilket er noget jeg sætter meget pris på!

Jeg køber Redken produkterne hos Hair4all.dk. Her finder jeg klart de bedste priser på Redken hårpleje, og et stort udvalg af produkter. Hair4all har fået hele 9,7 på Trustpilot og jeg er især glad for deres hurtige levering. Ofte har jeg allerede min pakke dagen efter, hvis jeg bestiller inden kl.13.

Så tag lige et kig på Redkens produkter hos Hair4all!

Posted in: Redken shampoo