Husker du at pleje dit skæg?

By:

Husker du at pleje dit skæg?

Vi er mange mænd, som render rundt med et flot og prangende fuldskæg. Kvinderne elsker det naturligvis, det har du nok opdaget, men husker du selv at give skægget kærlighed? For skægpleje er et nødvendigt onde, hvis du gerne vil have et fuldskæg, som virkelig står flot og sundt. Dit skæg er meget udsat og følsomt over for blandt andet lugte og mad, hvilket du nok er klar over. Desuden sidder det i ansigtet, så det er klart at foretrække, hvis skægget ikke er ulækkert. Derfor kommer der her et par tips til, hvordan og hvorfor jeg plejer mit skæg.

 

Skægolie giver nyt liv

Som nævnt så er dit skæg udsat. Det suger virkelig alle lugte til sig, og det kan være svært at overkomme. Heldigvis så findes der en optimal løsning, som har potentiale til at komme alle generne ved at have skæg til livs. Bruger du skægolie? For det gør jeg. Der skal ikke mere til end et par dråber i hånden efter bad eller om morgenen, så er du godt undervejs. For skægolie er velduftende, og det bringer en frisk og mandlig duft i dit skæg. Ikke for meget, men lige tilpas til, at det er friskt frem for i forfald. Ligeledes så plejer og nærer skægolien dit skæg, hvilket giver håret liv og et lækkert udseende. Med andre ord, så er det altså bare med at huske at pleje skægget!

 

Når skægpleje bliver en oplevelse

For nogle er fuldskæg og skægpleje nærmest en livsstil i sig selv. I hvert fald kan man bruge mange penge og meget energi på at holde det ordenligt. Og al den energi, den er godt givet ud. For der er noget særligt ved at have et skæg, og der er noget særligt ved at pleje det. Man føler sig som en rigtig og lækker mand – det gør jeg i hvert fald.

Personligt benytter jeg mig i øjeblikket af en deluxeudgave af Bedfordshire Beard Companys skægolie, som er en skægpleje af en helt ny dimension. Den kan du finde hos Hair4All, hvor du også finder mange andre lækkerier til dit skæg, endda til favorable priser.

Posted in: Skægpleje