Moden dikterer

By:

Der har været mange gange i verdenshistorien, hvor skæg har være på mode, og det er det igen nu. Enhver hipster med 4 hår på hagen prøver desperat at se, om de kan gro et skæg som i mandighed matcher det, som de kan se i serier som Vikings. Det er noget, som de senere år har grebet om sig, og det ser ikke ud til at aftage i modebilledet lige med det første.

Skæg skal plejes

Jeg selv skal ikke holde mig for god til at sige, at jeg også følger moden og har valgt et skæg i størrelse og længde, som jeg ellers kun ser på rockmusikere og andre notabiliteter. Som tiden skred frem gik det hurtigt op for mig, at skæg skal plejes, som dit hovedhår skal. Jeg er i forvejen langhåret og er vant til at pleje mit hår, så det var let for mig at finde nogle produkter. Jeg skyndte mig at klikke ind på hair4all.dk, hvor jeg i forvejen købte mine hårprodukter.

Hos https://hair4all.dk/ var der forskellige produkter til at få et velplejet skæg, alt fra shampoo til forskellige former for cremer og balsam, som sikrer, at det er lige så rent som dit hår.

Trimmes skal det også

Jeg spurgte min kone, om det så ordentligt ud, og heldigvis har jeg en kone, som er klar i mælet og klart siger, hvordan tingene er. Hendes besked var kort og kontant, skægget skal trimmes og pleje.

Jeg skyndte mig ind og fik købt en del produkter hjem, for det sidste, vi mænd vil, er jo at vide, at vores koner/kærester synes, vi godt kunne gøre lidt mere ud af os selv. Jeg fik hurtigt bestilt shampoo og en balsam, som jeg straks kom i gang med at få brugt, og der kom også hurtigt en tur til en rigtig barber ind i rutinen, for der skal ikke være noget, som er uplejet.

Posted in: Skægpleje