Plej og pas på dit hår med Moroccanoil

By:

Jeg elsker at forkæle mig selv på alle mulige måder. Det kan være alt fra et stykke lækkert kage til nyt tøj. Men noget af det bedste, det er en hårkur. Det at give mig selv tiden til at nyde tilværelsen og føle, jeg har råd til bare at sidde med et varmt håndklæde om håret.

Jeg bruger den bedste maske

Moroccanoil “Restorative Hair Mask” er mit valg. Den er virkelig god i brug og sikrer, at mit hår bliver blødt, nemt at rede ud, og jeg kan se på mine spidser, at det gavner dem at få tilført masser af fugt. Hvis du som jeg farver hår, så ved du også, at det kan være rigtig hårdt for håret. Moroccanoil “Restorative Hair Mask” genopliver det slidte og giver det sin glans tilbage. Hår skal skinne uden at fedte, og derfor er dette valget for mig. Jeg køber den i øvrigt altid hos Hair4all.dk– de leverer lynhurtigt hjem til mig, deres priser er helt fantastiske, og du finder kun luksusprodukter til spotpriser på deres hjemmeside.

Den gode hårkur

Tidligere var en hårkur noget, jeg klarede under bruseren, mens jeg skrubbede kroppen eller barberede ben. Det giver også noget til håret helt sikkert, men nu vil jeg hellere vaske håret grundigt, komme hårkuren i, vikle et varmt håndklæde om håret og så lade det sidde i. Pakken siger 5-10 minutter, men du kan sagtens bruge 20. Det er tid nok til, at den virker, men meget mere end det har ikke nogen virkning på mig i hvert fald. Så kan jeg lægge en ansigtsmaske samtidig, jeg mangler bare morgenkåben og agurker på øjnene, men luksus og forkælelse, den er hjemme. Mit hår bliver helt fantastisk blødt, og det er så nemt at redde ud. Det klasker heller ikke sammen, som, jeg normalt synes, kure kan gøre ved det. Det er verdens bedste kur.

Posted in: Moroccanoil