Prøv Moroccanoil Light Oil Treatment, der er specialudviklet til skandinavisk hår!

By:

Du har måske hørt om Moroccanoil, som på de seneste par år har revolutioneret markedet for hårprodukter, men vidste du at de også har udviklet en version specielt til os med skandinavisk hår? Den hedder Light Oil Treatment, og jeg er allerede afhængig!

Moroccanoil laves som bekendt af arganolie. Arganolie er fyldt med antioxidanter og vitaminer som er gavnlige for hårets struktur, bl.a. vitamin E og A, som også er kendt for at have gavnlige effekter på huden, f.eks. hvis man lider af eksem og psoriasis. 
Den originale har dog haft en tendens til at tynge og fedte håret hos os med typisk skandinavisk hår, og Moroccanoil har derfor udviklet en superlet, ikke-fedtende formel af den populære olie, som er perfekt til fint og tyndt hår! Jeg har brugt den i nogle måneder nu, og jeg er fan!

Olien trænger hurtigt ind i håret, og er utrolig nem at bruge. Den kan anvendes i både vådt og tørt hår. Jeg bruger den mest efter jeg vasket hår for at undgå tørre spidser og give en smuk glans.
Så fordeler jeg bare en lille mængde primært i hårets spidser, og lader håret tørre helt.

Du kan købe Moroccanoil Light Oil Treatment hos Hair4all, som har branchens billigeste priser på hårprodukter. De tilbyder et stort udvalg af Moroccanoil produkter og mange andre gode mærker. Deres priser er blandt de bedste, og de har desuden den hurtigste leveringstid jeg nogensinde har oplevet! Tit har jeg min pakke dagen efter! De har samtidig hundredvis af tilfredse kunder på Trustpilot, hvor de roses meget for deres kundeservice og hurtige levering.

Så hvis du som mig har typisk skandinavisk hår, men stadig savner en olie til at pleje tørre spidser og give glans, vil jeg helt klart anbefale dig at prøve Moroccanoil’s Light Oil Treatment. Du kan prøve at tage et kig hos https://hair4all.dk/, der er helt sikkert et produkt der passer til din hårtype!

Posted in: Moroccanoil