Skægolie gør skægget klar til hverdag og fest

By:

Er du mand? Og har du længe kæmpet med at gro det flotteste og mest maskuline fuldskæg? Eller kan du bare godt lide at have skæg og passe godt på det? Så bør du måske overveje at begynde og benytte dig af skægolie. Mange mænd, inklusiv jeg selv, oplever eller har oplevet, at skægget tiltrækker lidt af hvert i løbet af en travl hverdag. Ikke nok med at man gerne vil have skægget til at stå rent og nydeligt, men man ønsker heller ikke ligefrem, at det skal lugte eller fremstå beskidt.

 

Dette kan du undgå med en skægolie. Jeg selv kæmpede en del med nogle af disse problemer i starten, indtil jeg fandt ud af, at olie kan bruges til skæg, præcis ligesom kvinder bruger olier til deres hår. Det har haft stor påvirkning på mit eget skæg, og netop derfor anbefaler jeg også alle med samme problem at påbegynde brugen af skægolie. Se det ikke som en kur, men anse det derimod som pleje på linje med at blive klippet eller bruge deodorant.

 

Denne skægolie har været god for mit skæg

Som sagt så bruger jeg selv skægolie, ligesom jeg også anbefaler andre at gøre det samme. Der er en verden til forskel både i udtryk og lugt, både fordi det gør skægget mere modstandsdygtigt over for urenheder, men også fordi det plejer huden indenunder og tilfører en lille smule parfumeret duft, så skægget virker friskere.

 

Personligt finder jeg stor tilfredshed i min skægolie fra Apothecary87, som i øvrigt også virkelig forstår at sælge produktet til sin fuldkommenhed. Det er maskulinitet for alle pengene, hvilket for mig også øger glæden ved at bruge olie. Både til hverdag og fest plejer jeg at dryppe et par dråber i hånden, inden det således gnides ind i skægget. Denne skægolie er nem at bruge, den er hurtigt og nemt købt hos hair4all, og jeg kan således komme med en klar anbefaling til både hair4all og skægolie generelt.

Posted in: Skægolie